U prvom kolu grupe za plasman od 7. do 10. mesta u Super ligi Srbije, vaterpolisti Starog Grada poraženi su od Zemuna rezultatom 10:9. Meč je odigran na bazenu SRC „Milan Gale Muškatirović“, a formalni domaćin utakmice, Zemun, vodio je tokom većeg dela susreta i ostvario je drugu pobedu protiv Starog Grada u ovoj sezoni, pošto je u Prvoj A ligi najpre bilo 9:9, a potom i 17:4 za Zemunce.

Stari Grad je poveo u drugom minutu golom Luke Trajkovića, ali šampion Prve A lige preokrenuo sredinom perioda. Usledio je gol Nikole Spasića za 2:2, a potom i novo vođstvo Zemuna, pa je sa 3:2 završena prva četvrtina.

Tim trenera Vukote Vukotića u nastavku je održavao gol do dva prednosti, a pred početak poslednje četvrtine bilo je 8:6. Sa dva brza gola Zemun je poveo 10:6 i bio je blizu tri boda. Međutim, Milan Lalić je dva puta pogodio, te smanjio na 10:8 tri i po minuta pre kraja, da bi 80 sekundi pre završetka susreta Aleksa Popović postigao pogodak za 10:9. Ipak, Zemun je slavio tim rezultatom i osvojio tri boda, koja mogu mnogo da znače u borbi za prvo mesto, koje vodi u Regionalnu A2 ligu.

Zemun Bosal – Stari Grad 10:9 (3:2, 1:1, 4:3, 2:3)

Bazen 11.april. Sudije: Virijević, Petrović. Isključenja: Zemun Bosal 17, Stari Grad 14.

ZEMUN BOSAL: Tanović, Filipović 3, Đukić, Vailjević 1, Milošević 1, Ćetković, Jović 1, Kecojević 1, Jovanović, Maksimović 1, Timotić, Vuković, Sretković, Japundžić. Trener: Vukotić.

STARI GRAD: Aleksić, Popović 1, Mulić, Mirković, Tomašević, Spasić 1, Barbarez, Lukić, Radanović, Lalić 3, Trajković 4, Popović, Kolesko, Hamed. Trener: Vasilovski.