Vaterpolisti Starog Grada stigli su do prve pobede u Super ligi Srbije, pošto su u petom kolu pobedili na bazenu SRC „Milan Gale Muškatirović“ ekipu Beograda rezultatom 12:7.

Tim koji je u ovom meču predvodio Nenad Vasilovski tako se revanširao ekipi sa Tašmajdana za poraz u prvom delu Super lige, kada je Beograd slavio sa ubedljivih 12:7.

Domaća ekipa je povela 2:0 i tokom većeg dela prvog poluvremena je vodila. Početkom druge četvrtine Beograd je izjednačio na 3:3, ali se u drugom delu tog perioda mreža gostiju zatresla tri puta, za vođstvo od 6:3 na poluvremenu. U nastavku je Stari Grad vodio 9:4 i pobeda se nazirala.

Do kraja susreta domaći su bez problema održavali veliku razliku i stigli su do prvih bodova. Najefikasniji je bio Relja Tomašević sa četiri gola, dok su Aleksa Popović, Luka Mulić i Hamed Malek dodali po dva.

U poslednjem susretu u Super ligi, Stari Grad se sastaje sa Valjevom.

Stari Grad – Beograd 12:7 (3:2, 3:1, 2:1, 4:3)

Bazen SRC „Milan Gale Muškatirović“. Sudije: Stefanović i Srećković. Isključenja: Stari Grad 15, Beograd 16.

STARI GRAD: Aleksić, Popović 2, Mulić 2, Mirković, Tomašević 4, Spasić, Barbarez, Mitrović, Radanović, Lalić, Trajković 1, Popović 1, Kolesko, Hamed 2. Trener: Vasilovski.

BEOGRAD: Spasojević, Putram Mulia 2, Tasić, M.Šuberić 1, Lovadinov, Pokrajac, J.Šuberić, Dančić 1, Bosić 1, Beronja , Filipović 1, Kovačević, Gigović 1. Trener. Milosavljević.