Vaterpolisti Starog Grada pobedom su završili sezonu, pošto su u šestom kolu grupe za plasman od 7. do 10. mesta u Super ligi pobedili Valjevo Gorenje rezultatom 10:9 i tako takmičenje završili sa skorom od četiri poraza i dve pobede. Stari Grad je ove sezone zauzeo drugo mesto u Prvoj A ligi Srbije, ali je do pretposlednjeg kola vodio borbu za prvu poziciju.

Učesnik Regionalne A2 lige u ovoj sezoni je poveo na Dorćolu, ali je Stari Grad preokrenuo i početkom drugog perioda poveo je 3:1. Tim koji je u ovom meču sa klupe vodio Nenad Vasilovski vodio je i sa 5:2 u toj četvrtini, ali je na poluvremenu bilo 5:3.

Stari Grad je kontrolisao rezultat i održavao je tri gola prednosti do sredine poslednje četvrtine, ali su gosti tada sa dva gola prišli na 10:9, a zatim su, 17 sekundi pre kraja, imali priliku da iz peterca izjednače, ali nisu zatresli mrežu i bodovi su ostali u Beogradu.

Milan Lalić i Hamed Malek Kanbanan su bili najefikasniji na meču sa po tri gola.

Valjevo Gorenje – Stari Grad 9:10 (1:2, 2:3, 3:4, 3:1)

Bazen Milan Gale Muškatirović. Sudije: Šukić i Velkić. Isključenja: Valjevo Gorenje 7, Stari Grad 14. Peterci: Valjevo Gorenje 2 (1), Stari Grad 1 (1).

VALJEVO GORENJE: Stamenić, Mitrović, Arshija 1, Ičagić 1, Inaba 2, Njegovan 2, L. Gligorijević 2, Đ. Gligorijević, Tenžera 1, Đorđević, Cvetković, Mršić, Ristić. Trener: Milanović.

STARI GRAD: Aleksić, Lazić, Mulić Stojanović, Tomašević 1, Spasić 1, Barbarez 1, Mitrović, Radanović, Lalić 3, Trajković 1, Popović, Kolesko, Hamed 3. Trener: Vasilovski.