U drugom kolu Prve A lige Srbije Stari Grad je u Subotici pobedio ekipu Spartak Prozivke rezultatom 14:11 i tako zadržao maksimalan učinak.

Subotičani su odlično otvorili meč, kao i prošle nedelje Valjevo u Beogradu, pa je posle tri minuta bilo 3:0 za Spartak Prozivku. Međutim, Stari Grad se probudio i do kraja prvog perioda golovima Filipa Tenžere i Aleksandra Mirkovića izjednačio na 3:3. Spartak je još jednom poveo, na početku druge četvrtine, da bi potom Dorćolci preuzeli prednost. Pogađali su za goste Nikola Spasić, zatim tri puta Luka Bosić, Filip Cvetković i Siniša Barbarez.

Sredinom treće četvrtine Relja Tomašević je doneo Starom Gradu „+4“ (10:6), ali je nadu domaćem timu vratio raspoloženi Dušan Bulajić, petostruki strelac, koji je smanjio na 10:8. Na drugoj strani su odgovorili Bosić, Tenžera i Mika Smelt, te je četiri i po minuta pre kraja bilo 13:9. Do kraja su po još jedan gol postigle dve „osmice“, kod domaćih Bulajić i kod gostiju Bosić, a upravo su oni bili najefikasniji sa po pet postignuti golova.

Tenžera je postigao tri kod pobednika, kao i kod domaćih Danilo Čabrilo.

Spartak Prozivka – Stari Grad 11:14 (3:3, 3:6, 1:1, 4:4)

SPARTAK PROZIVKA: Ćalasan, Čabrilo 3, Varkulja, Ivković, Varkulija, Konatar 1, Ivošević 1, Bulajić 5, J. Stojanović 1, Klinovski, M. Stojanović, Jakić, Zeljković, Dmitrašinović. Trener: Makuljević.

STARI GRAD: Aleksić, Popović, Mulić, Mirković 1, Tomašević 1, Spasić 1, Barbarez 1, Bosić 5, Tenžera 3, Lalić, Trajković, Cvetković 1, Petrović, Smelt.