Vaterpolisti Starog Grada ostvarili su treću pobedu u Prvoj A ligi Srbije, pošto su na svom bazenu sa ubedljivih 12:3 porazili Bečej. Klub sa Dorćola tako je zadržao maksimalan učinak posle tri odigrana kola, a za razliku od prva dva meča, Stari Grad je sada odlično otvorio utakmicu.

Predvođeni Lukom Bosićem i Lukom Stefanovićem, domaći su poveli 5:1 početkom drugog perioda. Bečej, koji je do ovog kola bio neporažen, uspeo je da smanji na 5:3, ali je Bosić svojim trećim golom povisio na 6:3 pred odlazak na odmor. Isti igrač je golom otvorio i treću četvrtinu, a potom je sve dileme sa dva gola otklonio Luka Trajković (9:3).

Stari Grad je do kraja uvećavao razliku, sa u strelce su se upisali i Mika Smelt, odnosno Milan Lalić. Najefikasniji je bio Bosić, koji je, kao i u prošlom kolu u Subotici, postigao pet golova.

Sledeće nedelje na Dorćolu gostuje Taš.

Stari Grad – Bečej 12:3 (4:1, 2:2, 3:0, 3:0)

Bazen Milan Gale Muškatirović. Sudije: Kiš i Golijanin. Isključenja: Stari Grad 12, Bečej 6. Peterci: Stari Grad 3 (3).

STARI GRAD: Aleksić, Popović, Milić, Mirković, Tomašević, Spasić, Barbarez, Bosić 5, Stefanović 2, Lalić 1, Trajković 2, Petrović, Smelt 2. Trener: Mijalkovski.

BEČEJ: Murašov, Velimirov, Čavić 1, Ćurčin, Katić 1, Mesaroš, Andričin, Perić, Murašov 1, Jović, Korovljev, Bušić, Krstonošić. Trener: Krstonošić.