U osmini finala Kupa Srbije Stari Grad je u Novom Sadu poražen od Vojvodine rezultatom 10:9 (3:2, 4:2, 1:1, 2:4).

Vaterpolisti Starog Grada nisu uspeli da naprave iznenađenje protiv učesnika Regionalne A2 lige, ali su bili u igri do samog kraja. Vojvodina je povela 2:0 golovima kapitena, Mirela Ćatovića, da bi smanjio Mika Smelt. Miloš Maksimović je doneo Novosađanima ponovo „+2“, ali su Beograđani preko Luke Mulića i Alekse Popovića poravnali početkom drugog perioda. Igralo se gol za gol u narednim minutima, da bi Vojvodina u završnici prvog poluvremena stekla tri gola prednosti (7:4).

Posle dva minuta igre u trećoj četvrtini Maksimović je povisio na 8:4 i taj rezultat je bio na semaforu do samog kraja trećeg perioda, kada je Luka Stefanović zatresao mrežu domaćih. Stari Grad je odlično otvorio poslednji period i golovima Siniše Barbareza i Nikola Spasića prišao je na 8:7 i tako se rezultatski vratio u meč. Nalet gostiju svojim trećim golom je prekinuo Ćatović, ali je sredinom četvrtine Bosić smanjio na 9:8. Ekipa Zorana Mijalkovskog je tražila šansu za novo izjednačenje, ali je Vojvodina 70 sekundi pre kraja povisila na 10:8 i tako stigla na korak od trijumfa. Nadu gostima vratio je Luka Trajković pogotkom 44 sekunde pre završetka, ali je Vojvodina sačuvala prednost i plasirala se u četvrtfinale.

Vojvodina – Stari Grad 10:9 (3:2, 4:2, 1:1, 2:4)

Bazen Slana bara. Sudije: Jovančević i Anđelić. Isključenja: Vojvodina 12, Stari Grad  11. Peterci: Vojvodina 1 (1), Stari Grad 1 (1).

VOJVODINA: Vitorović, Marić, Maksimović 2, Marinković, Tintor, Murišić, Prekogačić 1, Ćatović 3, Tubić, Stojčić 1, Bolović 1, Trtović, Šantalab, Marić 2. Trener: Bilić.

STARI GRAD: Aleksić, Popović 1, Mulić, Mirković, Tomašević, Spasić 1, Barbarez 2, Stefanović 2, Bosić 2, Lalić, Trajković, Žiri, Smelt. Trener: Mijalkovski.