Međunarodni sajam sporta, osmi po redu u petak je otvoren u hali 1 Beogradskog sajma, a ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, rekao je da je ovogodišnja manifestacija srušila rekorde po posećenosti. Pored Udovičića, osmi Sajam sporta su svečano otvorili i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OКS) Božidar Maljković i prvi čovek Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek.

Ne postoji lepše mesto u Srbiji nego biti danas ovde. Celokupan sistem sporta nas je obradovao toliko puta, postavljao rekorde, ujedinio nas, ali i postavio odgovornost da sportska porodica nastavi da raste i bude što veća. Neophodan je prvi korak, da se odlučite za granice koje sami želite da postavite – rekao je Udovičić.

Sa ponosom ističemo da je jedino Vaterpolo klub Stari Grad predstavio sve kategorije na štandu Vaterpolo saveza Srbije, od mladih – budućih šampiona, pa do kapitena seniorske selekcije i najboljeg trenera mlađih kategorija.

Posebno smo ponosni na sliku sa sajma sa velikim imenima srpskog i crnogorskog vaterpola, a sadašnjim ministrima sporta Srbije i Crne Gore, Vanjom Udovičićem i Nikolom Janovićem. Velika vredost je to što ih je naš trener Branislav Bane Jerković trenirao u mlađim kategorijama.

Bane, ponosni smo što si obeležio karijeru tako velikih imena i što si sada deo našeg tima. Želimo ti još veći uspeh u stvaranju budućih šampiona kroz školu Vaterpolo kluba Stari Grad.