Vaterpolo Klub Stari Grad čestita Novu 2020. godinu svojim članovima, prijateljima i donatorima kluba, klubovima, poslovnim partnerima, sa željom da Nova godina bude uspešna, prosperitetna i ispunjena zacrtanim ciljevima.

Osvrt na 2019. godinu:

– Posebna zahvalnost Predsedniku Republike Aleksandru Vučiću za pomoć našem klubu, a posebno za pomoć vaterpolo sportu u celini.

– Zahvalnost prijateljima i donatorima kluba, ljudima dobre volje koji su prepoznali naš napor u klubu i želju da stvorimo preponatljiv brend, kako na regionalnom, tako i na nacionalnom nivou, da svakog dana želimo da napredujemo i stvorimo jedno zdravo sportsko udruženje. Posebnu zahvalnost dugujemo i Gradskom sekretaru za sport.

– Zahvalnost stručnom štabu i igračima prvog tima, koji su nas ove godine učinili ponosnim, a posebno želim da podvučem zajedništvo i harmoniju među njima. Ciljeve za 2019. godinu su ispunili, a očekujemo od njih da “dodaju gas“ i da nastave tako i u 2020. godini.

– Tekuća godina je bila izuzetno teška i sa puno izazova, od kojih smo neke očekivali, puna spoljnih pritisaka na klub, što nas nikako neće uplašiti i zaustaviti, nego će nas učiniti jačim i istrajnjijim u našoj viziji stvaranja nacionalnog brenda vaterpolo kluba Stari Grad.

Predsednik VK Stari Grad, Srđan Bukilica