Vaterpolisti Starog Grada posle neočekivanog poraza u prethodnom kolu od poslednjeplasirane Spartak Prozivke, vratili su se na pravi put pobedom u Bečeju protiv istoimene ekipe rezultatom 13:10.

Gostojući tim je odlično otvorio meč. Već posle dva minuta bilo je 2:0, posle golova Alekse Popovića i Luke Trajkovića, a do kraja prvog perioda na 3:0 je povisio Luka Bosić iz peterca, prvog od pet koliko je imao Stari Grad. U 11. minutu Relja Tomašević je bio precizan za vođstvo od 4:0, a posle jednog pogotka domaćih, ponovo je Trajković bio strelac i Stari Grad je u tom trenutku vodio 5:1. Domaći su do kraja poluvremena uspeli da priđu na 6:3, a potom, u trećoj četvrtini i da dođu do 7:7.

Veliki nalet Bečeja zaustavio je Bosić, koji je, posle novog izjednačenja, ponovo bio precizan iz peterca za 9:8 na kraju treće četvrtine. Domaći nidu odustajali, konstantno su stizali do izjednačenja, ali je u poslednjih pet minuta Stari Grad preko Siniše Barbareza, Relje Tomaševića i Nikole Spasića stigao do konačnih 13:10.

Najefikasniji je bio Bosić sa četiri pogotka, dok je Trajković postigao gol manje, Tomašević je dva puta bio precizan, a Spasić, Barbarez i Milan Lalić po jednom.

Bečej – Stari Grad 10:13 (0:3, 3:3, 5:3, 2:4)

Bazen Đorđe Predin. Sudije:Petrović i Saveljić. isključenja:Bečej 3, Stari Grad 9. Peterci: Stari Grad 5 (5).

BEČEJ:Murašov, Vuković, Čavić 3, Čurčin, Perić 1, Mesaroš 1, Pantić, Velimirov 1, Kovačev, Sašin 1, Jović 2, Korovljev, Bušić , Krstonošić 1. Trener: Krstonošić.

STARI GRAD: Aleksić, Popović 1, Mulić, Mirković, Tomašević 2, Spasić 1, Barbarez 1, Bosić 4, Stefanović, Lalić 1, Trajković 3, Giri, Petrović. Trener: Mijalkovski.