U 11. kolu Prve A lige Srbije, Stari Grad je na u neizvesnom duelu na Tašmajdanu pobedio Taš 9:8 i tako stigao do devetog trijumfa ove sezone. Predvođen Lukom Bosićem, Stari Grad je odlično otvorio meč na našem najvećem bazenu i poveo je 4:1. Međutim, Taš je uspeo do kraja prvog perioda da stigne na samo gol zaostatka (4:5). U nastavku su gosti održavali gol do dva prednosti, u četvrtom periodu je Taš opet poravnao (8:8), a Milan Lalić je svojim drugim golom rešio pitanje pobednika.

Bosić je bio najefikasniji sa četiri gola, dok su Lalić i Aleksandar Mirković postigli po dva, a Siniša Barbarez jedan pogodak.

Narednog vikenda na Dorćolu gostuje ekipa Banjice, a potom će Stari Grad odigrati još jedan duel na Tašmajdanu, protiv Beograda. U poslednjem kolu igra se derbi protiv Novog Beograda.

Taš – Stari Grad 8:9 (4:5, 1:1, 2:2, 1:1)

TAŠ: Marinković, Petrović 2, Matović, Ćirić, Janjić 1, Rackov 1, Janjić, Radojčić, Janjić 1, Urošević 1, Jovanić 1, Jevremović, Drobnjak, Baucalo 2. Trener: Ljubenović.

STARI GRAD: Aleksić, Popović, Mulić, Mirković 2, Tomašević , Spasić, Barbarez 1, Bosić 4, Stefanović, Lalić 2, Trajković, Giri. Petrović. Trener: Mijalkovski.