Vaterpolisti Starog Grada pretrpeli su treći poraz u Prvoj A ligi Srbije, pošto su u 12. kolu na svom bazenu izgubili od Banjice rezultatom 11:8.

U prve tri četvrtine vodila se egal borba i igralo se gol. Najpre su crno-beli imali dva pua prednost, ali je Stari Grad preokrenuo preko Alekse Popovića i Aleksandra Mirkovića. U završnici prve četvrtine Banjica je poravnala, a sredinom drugog perioda ponov su gosti prvi stigli do vođstva, ali je na odmoru bilo 4:4. Obe ekipe su postigle po još jedan pogodak na početku treće deonice, da bi sredinom crno-beli postigli dva gola u nizu i tako se odvojili. Međutim, Mirković je svojim drugim golom u samoj završnici treće četvrtine smanjio i tako vratio nadu Starom Gradu pred početak odlučujućih osam minuta.

Ipak, Banjica je u prva dva minuta preko Marka Živojinovića povela 9:6, zatim je Luka Arsin povisio na 10:6 i pitanje pobednika je bilo rešeno.

Za klub sa Dorćola su po dva gola postigli Popović i Mirković, a po jedan su dodali Tomašević, Barbarez, Bosić i Trajković.

Stari Grad – Banjica 8:11 (3:3, 1:1, 2:3, 2:4)

Bazen 25. maj MGM. Sudije: Krstonošić, Stefanović. Isključenja: Stari Grad 10, Banjica 10. Peterci: Banjica 1 (0).

STARI GRAD: Aleksić, Popović 2, Mulić, Mirković 2, Tomašević 1, Spasić, Barbarez 1, Bosić 1, Stefanović, Trajković 1, Giri, Petrović. Trener: Mijalkovski.

BANJICA: Glušac, Janošević, Živojinović 4, Dimitrijević 2, Mušikić, Kojić, Bućan 1, Arsin 1, Maljković , Cvetković, Krstić 2, Gak, Ilić, Pavlović 1. Trener: Korolija.