U trećem kolu Super lige Srbije za vaterpoliste, Stari Grad je u Šapcu poražen od šampiona Srbije sa ubedljivih 18:7 (5:1, 3:2, 4:0, 6:4).

Ekipa Emila Nikolića je povela 2:0 posle dva minute igre, da bi Luis Araja smanjio potom na 2:1. Usledila je serija Šapčana od četiri pogotka i vođstvo početkom drugog perioda od 6:1. Uhvatili su potom igrači Starog Grada priključak golovima Siniše Barbareza i Milana Lalića, ali je razlika na poluvremenu bila velika – 8:3. Domaći su imali veliki broj dosuđenih peteraca, pa su tako po tri iskoristili u drugoj i trećoj četvrtini, kada su nastavili seriju i uvećali razliku na 13:3, te su tako otklonili sve dileme. U poslednjih osam minuta strelci za Stari Grad su bili Luka Trajković, Rodoljub Gajić i Barbarez.

Stari Grad je jako loše počeo sezonu, pošto je upisao tri poraza, a u sledećem kolu ekipu Zorana Mijalkovskog očekuje još jedan težak rival, pošto u Beograd stiže Radnički iz Kragujevca.

Šabac – Stari Grad 18:7 (5:1, 3:2, 4:0, 6:4)

Gradski bazen. Sudije: Virijević i Šukić. Isključenja: Šabac 6, Stari Grad 8. Peterci: Šabac 6 (6), Stari Grad 1 (1).

ŠABAC: Filipović, Eraković 3, Savković, Repanović, Tkač 2, Ilić, Vučinić 3, Gardašević 5, Marić, Tonković 3, Stojanović, Velkić 1, Vukadinović, Ćetković 1. Trener: Nikolić.

STARI GRAD: Ilić, Popović, Lazić 1, Arsin, Giri 1, Maljković, Barbarez 2, Marković, Araja 1, Lalić, Trajković 1, Sekulić, Stanković, Gajić 1. Trener: Mijalkovski.