Vaterpolisti Starog Grada nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Kupa Srbije, pošto su u četvrtfinalnom duelu poraženi od Radničkog u Kragujevcu rezultatom 21:8. Stari Grad je parirao podmlađenom timu Radničkog u prvom poluvremenu, posle kojeg je bilo 7:7, a potom su domaći vaterpolisti u nastavku odigrali mnogo bolje i na kraju su stigli do ubedljive pobede.

Radnički je poveo 3:1 sredinom prvog perioda, ali je zatim Stari Grad sa tri gola u nizu preokrenuo i na poluvremenu je vodio 4:3. Na isti način su uzvratili igrači Uroša Stevanovića, serijom 4:0 su došli do 7:4, ali je potom tim Zorana Mijalkovskog ponovo tri puta zatresao mrežu, za 7:7 na poluvremenu.

U nastavku su Kragujevčani bili mnogo bolji na obe strane bazena, postigli su po sedam golova u trećoj i četvrtoj četvrtini, dok je Stari Grad samo još jednom zatresao mrežu do kraja utakmice. Po dva gola kod Starog Grada postigli su Siniša Barbarez i Andrija Sekulić, dok su se po jednom upisali Aleksa Popović, Nikola Kovačević, Luka Lazić i Srđan Aksentijević.

Stari Grad do kraja ove godine očekuje još samo jedan meč, protiv Crvene zvezde na Dorćolu, u devetom kolu Super lige Srbije.

Radnički – Stari grad 21:8 (3:4, 4:3, 7:0, 7:1)

RADNIČKI: Milutinović, Mitrović 1, Stanojević 2, Tanasijević 1, Gavrilović 1, Krug 3, Poznanović 2, Branković 2, Pljevančić 2, Maraš 2, Vasović 1, Panić 1, Virijević, Radulović 3. Trener: Stevanović.

STARI GRAD: Ivanović, Popović 1, Arsin, Kovačević 1, Lazić 1, Spasić, Barbarez 2, Sekulić 2, Lalić, Aksentijević 1, Stanković, Gajić. Trener: Mijalkovski.