Vaterpolisti Starog Grada završili su 2020. godinu porazom od Crvene zvezde rezultatom 12:6, u devetom kolu Super lige Srbije.

Stari Grad će Novu godinu dočekati na devetom mestu, a ekipa Zorana Mijalkovskog će pokušati da popravi utisak u nastavku šampionata i izbori plasman u četvrtfinale plej-ofa.

Crvena zvezda je odigrala odličnu utakmicu na Dorćolu, gde je posle prvih osam minuta bilo 3:0 za crveno-bele, a na poluvremenu 8:1. Jedini gol za domaće u prvom poluvremenu postigao je Luka Arsin, a već tada je sve bilo rešeno. Zvezda je razliku održavala do kraja meča. U trećem periodu golove za Stari Grad postigli Srđan Aksentijević i Luka Lazić, u poslednjih osam minuta se ušlo sa rezultatom 10:3, potom je Andrija Sekulić smanjio, da bi Zvezda povisila na 12:4 i potom su Aksentijević i Lazić postavili konačnih 12:6.

Stari Grad – Crvena zvezda 6:12 (0:3, 1:5, 2:2, 3:2)

Beograd, bazen SRC „Milan Gale Muškatirović“. Sudije: Stefanović i Šukić. Isključenja: Stari Grad 9, Crvena zvezda 11. Peterci: Stari Grad 2 (2), Crvena zvezda 1 (1).

STARI GRAD: Ivanović, Popović, Arsin 1, Кovačević, Lazić 2(2), Spasić, Barbarez, Vasić, Sekulić 1, Lalić, Maljković, Aksentijević 2, Ilić, Gajić. Trener: Mijalkovski

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 1, Кasum, Marković, Subotić 2(1), Milojević, Vićković, Basara 2, Vukićević 3, Šulc 2, Stojanović, Trtović 2, Aleksić, Smiljević. Trener: Filipović.