Mladi vaterpolisti Starog Grada poraženi su u borbi za bronzu na finalnom turniru Kupa Srbije za juniore u Kragujevcu. Od ekipe Marka Bašića bolja je bila Crvena zvezda rezultatom 9:3. Stari Grad je u grupnoj fazi najpre ostvario dve pobede, ali je u trećem kolu izgubio od Valisa 8:7 i to golom u poslednjim sekundama.

Stari Grad je protiv Valisa dva puta imao minimalnu prednost u prvoj četvrtini, ali je rival do kraja prvog dela igre izjednačio, a potom u drugom periodu i stigao do vođstva od 4:2. U nastavku je protivnik održavao dva do tri gola prednosti, ali je Stari Grad uprkos kratkoj rotaciji uispeo sa tri vezana gola da izjednači na 7:7 dva i po minuta pre kraja, ali je Valis u poslednjim sekundama stigao do pobede i finala. U tom meču igrali su Ilić, A. Šofranac 1, Lazić 1, Bojić, L. Šofranac 1, Arsin 1, Vasić 2, Maljković, Sekulić 1 i Čerkez.

Posle susreta sa ekipom Valisa, trener Marko Bašić je rekao:

Igrali smo odlično, ali smo primili gol tri sekunde pre kraja. Žao mi je momaka, dali su sve od sebe i čestitam im. Mislim da smo zaslužili bar jedan bod, ali je rival imao više sreće. Problem je što smo na ovom turniru igrali sa devet, deset igrača i imali smo samo te dve izmene, pa neki igrači praktično nisu izlazili iz vode. Nismo mogli da registrujemo igrače Dorćola, da bi oni mogli i u nastavku sezone da igraju u Prvoj B ligi. Da smo imali kompletnu ekipu bilo bi mnogo lakše i verujem da bi se plasirali u finale. Zadovoljan sam angažovanjem igrača, momci su se super ponašali i svaka im čast – rekao je Bašić, koji će u nastavku sezone predvoditi i seniorsku ekipu Starog Grada.

U meču sa bronzu Zvezda je odlično otvorila meč i povela je 3:0 posle šest minuta igre. Stari Grad je dva puta prilazio na dva gola minusa, ali je na poluvremenu bilo 5:2. Crveno-beli su prelomili meč u trećoj četvrtini kada su poveli 7:2 i do kraja su sačuvali prednost.

U timu Starog Grada, koji je na ovom turniru prikazao odličnu igru, dvostruki strelac bio je Lazić, dok je Arsin jednom pogodio, a igrali su još: Ilić, A. Šofranac, Bojić, L. Šofranac, Vasić, Maljković, Sekulić i Čerkez.