Ovog vikenda se posle dvomesečne pauze nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a vaterpolisti Starog Grada će u subotu od 21 sat na bazenu SRC „Milan Gale Muškatirović“ ugostiti Nais u prvoj utakmici u 2021. godini. Na početku sezone, Stari Grad je u Nišu izgubio 9:5 i ovo će biti prilika za revanš.

Stari Grad je napravio velike promene u zimskom prelaznom roku, sa ciljem da se posle samo jednog osvojenog boda u prvom delu sezone napravi bolji rezultat. Ekipu će sa klupe predvoditi Marko Bašić, a kao pojačanja su stigli Filip Ćorić, braća Luka i Andreja Šofranac, brazilski centar Vesli Silva Fereira Muniz i golman reprezentacije Rusije, Vitali Statsenko. Ekipu su napustili Srđan Aksentijević i Luka Trajković.

Bašić je pred nastavak takmičenja istakao da je je ekipa dobro radila u pripremnom periodu:

Svi smo zdravi i spremni, što je najbitnije pred nastavak prvenstva. Nemamo šta da kalkulišemo i idemo na pobedu. Dobro smo radili u prethodnom periodu, zadovoljan sam igračima, ali i svim ljudima oko kluba, svako radi svoj posao. Igrači su maksimalno posvećeni, ekipa je izuzetno mlada, neiskusna, ali ima potencijal, odgovornost i zna se koje su nam želje i ambicije. Mislim da smo na pravom putu – istakao je Bašić.