Vaterpolisti Starog Grada osvojili su drugi bod u Super ligi Srbije. U desetom kolu ovog takmičenja tim sa Dorćola odigrao je nerešeno, 14:14, sa ekpom Naisa.

U izmenjenom sastavu, sa novim trenerom na klupi, Stari Grad je loše počeo duel sa Nišlijama, pa je Nais posle devet i po minuta igre vodio 5:1. Tu prednost gosti su održavali i u narednim minutima, da bi potom u završnim minutima prvog poluvremena Stari Grad golovima Filipa Ćorića, Luke Šofranca i Andrije Sekulića prišao na samo gol zaostatka i sa vođstvom Nišlija od 7:6 se otišlo na odmor.

U trećoj četvrtini se konstantno igralo gol za gol, ali je Nais imao dva gola prednosti pred početak odlučujućih osam minuta. Za Stari Grad su pogađali Siniša Barbarez dva puta iz peterca, potom Ćorić i Rodoljub Gajić.

Nais se ponovo rezultatski odvojio početkom poslednje četvrtine. Gosti su vodili 13:10, nešto kasnije i 14:11, ali je ekipa Marka Bašića uspela u poslednjih šest minuta igre da postigne tri gola u nizu, te preko Andreje Šofranca, Veslija Muniza i Sekulića stigne do izjednačenja i, ispostaviće se, boda. Do kraja utakmice domaćin je imao još dve prilike sa igračem više, ali nije uspeo da stigne do prve pobede.

Najefikasniji u domaćem timu bili su Đorđe Stanić, Siniša Barbarez, Andrija Sekulić i Filip Ćorić sa po dva gola.

Stari grad – Nais 14:14 (1:3, 5:4, 4:5, 4:2)

Bazen SRC „Milan Gale Muškatirović“. Sudije: Jovančević i Putniković. Isključenja: Stari grad 13, Nais 15. Peterci: Stari grad 3 (2), Nais 3 (3).

STARI GRAD: Ilić, Popović 1, A.Šofranac 1, Stanić 2, L. Šoranac 1, Spasić, Barbarez 2, Gajić 1, Muniz 1, Sekulić 2, Ćorić 2, Arsin, Ivanović, Bojić 1. Trener: Bašić.

NAIS: Lazić, Pošmuga, Pavičić, Trajković 2, Đorđević 2, Vujović, Bolović 2, Kujović 1, Živić 1, Šilj 3, Vasić 3, Ćetković, Stojanović,  Stjepanović. Trener: Saković.