U 14. kolu Super lige Srbije za vaterpoliste, Stari Grad je na svom bazenu poražen od Vojvodine rezultatom 8:6. Novosađani su se rezultatski odvojili u završnici prvog i početkom drugog poluvremena, kada su stigli do četiri gola prednosti. U nastavku je Stari Grad nekoliko puta prilazio na tri gola minusa, a konačnih 8:6 postavljeno je pola minuta pre kraja meča.

Prednost Vojvodini doneo je Nikola Marić u trećem minutu utakmice, da bi Filip Ćorić poravnao dva i po minuta kasnije. U svom poslednjem napadu u prvoj četvrtini, gosti su preko Ivana Gusarova ponovo poveli. Drugu četvrtinu golom je otvorio Andrija Sekulić, ali je usledila serija Vojvodine od tri gola do kraja tog dela igre. Golovima Miloša Maksimovića i raspoloženog Gusarova, Novosađani su poveli 5:2 i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Gusarov je svojim četvrtim golom povisio na 6:2 početkom trećeg dela meča i Vojvodina je održavala tu prednost do sredine poslednje četvrtine, kada je Luka Lazić smanjio na 8:5, a konačnih 8:6 postavio je Luka Šofranac, najefikasniji igrač Starog Grada sa tri gola. Na drugoj strani je najefikasniji sa golom više bio Ivan Gusarov.

Stari grad – Vojvodina 6:8 (1:2, 1:3, 1:2, 3:1)

Bazen SRC „Milan Gale Muškatirović“. Sudije: Raković-Krstonošić, Velkić. Isključenja: Stari grad 9, Vojvodina 6. Peterci: Stari grad 1 (1), Vojvodina 3 (2).

STARI GRAD: Ivanović, Popović, A. Šofranac, Vasić, L. Šofranac 3, Spasić, Barbarez, Gajić, Muniz, Sekulić 1, Ćorić 1, Lazić 1, Ilić, Bojić. Trener: Bašić.

VOJVODINA: Gavrilović, Marić 2, Maksimović 1, Mitrović, Tintor, Vasin, Prekogačić, Radovanlija, Tubić, Trkulja 1, Brešćanski, Gusarov 4, Popadić, Biočanin. Trener: Bilić.