U derbiju trećeg kola Prve A lige Srbije, vaterpolisti Starog Grada poraženi su na Novom Beogradu od ekipe Vukova rezultatom 13:12 (2:0, 4:6, 6:1, 1:5).

Vukovi su odlično otvorili sezonu i u prve utakmice su postigli po više od 20 golova, a dobro su počeli i meč sa Starim Gradom, te su posle osam minuta imali dva gola razlike (2:0). Međutim, Stari Grad se raspucao u drugom periodu, ekipa Branka Pekovića je postigla šest golova i stigla do izjednačenja na poluvremenu (6:6).

Međutim, usledio je veliki pad u igri na obe strane bazena, što su Vukovi iskoristili da naprave veliku razliku, pobedu 12:7 i tako naprave veliki korak ka pobedi. Stari Grad nije odustajao od bodova, te je strpljivom igrom smanjivao zaostatak i na kraju je stigao do 13:12, što je i konačni rezultat.

Kod Starog Grada se istakao Luka Šofranac sa tri gola, dok su Andreja Šofranac i Aleksandar Vasić postigli po dva pogotka.

NBG Vukovi – Stari grad 13:12 (2:0, 4:6, 6:1, 1:5)

NBG VUKOVI: Pajković, Vuković, Vitorović, Marković 2, Varkulja 1, Stefanović 2, Bućan 4, Manojlović 3, Ilić, Urošević 1, Mihajlović, Ranković, Jovanović, Kovač. Trener: Vasilovski.

STARI GRAD: Vujnić, Lazić 1, Janjić, Savić, L. Šofranac 3, Vasić 2, Arsin 1, Milovanović, Acković 1, Ganić 1, Cvetković, A. Janjić 1, Brajović, A. Šofranac 2. Trener: Peković.