Vaterpolisti Starog Grada pobedili su Rasinu rezultatom 11:10, u 11. kolu Prve A lige Srbije. Beogradski klub je u Kruševcu vodio tokom većeg dela meča, ali je tri minuta pre kraja bilo nerešeno (9:9), pa se ušlo u neizvesnu završnicu. Međutim, tada je Ivan Živojinović sa dva gola doneo gostima dva gola razlike, a Rasina je u poslednjem napadu samo ublažila poraz.

U prvih deset minuta Stari Grad je tri puta stizao do vođstva preko Luke Arsine i Uglješe Ackovića. U sjajnoj drugoj četvrtini ekipa Branka Pekovića napravila je seriju od pet golova, pa je minut pre kraja prvog poluvremena vodila 7:2. Usledila su dva vezana gola Rasine, koja je postepeno smanjivala razliku i nešto kasnije je prišla na samo gol minusa (8:7). Nalet je na kratko odboio Andrija Janjić, ali je Rasina nastavila tamo gde je stala krajem trećeg perioda i preko Tomaševića je izjednačila na 9:9.

Razigrao se zatim Živojinović i ispostavilo se da je tako doneo pobedu Starom Grad, a upravo je on bio najefikasniji sa tri gola, dok su Acković i Mateo Giri postigli po dva gola.

U narednom kolu, sledećeg vikenda, Stari Grad dočekuje Vukove sa Novog Beograda, koji su pretrpeli samo jedan poraz ove sezone u Prvoj A ligi Srbije.

Rasina – Stari grad 10:11 (2:2, 1:5, 4:1, 3:3)

RASINA:Durutović. Spasić, Adžić, Vasiljević, Tomašević 3, Knežević,Bogdanović, Maksimović 1,Milanović 1, Zdravković 2. Marić, Đokić, Rilak. Rašić 3. Trener: Matejić.

STARI GRAD: Vujnić. Lazić 1, Janjić 1, Sarić, Ilić, Živojinović 3, Arsin 1, Giri 2, Acković 2,Marjanović,Janjić, Slavković 1, Blečić. Trener:Peković.