U 12. kolu Prve A lige Srbije, vaterpolisti Starog Grada poraženi su na Dorćolu od Vukova sa Novog Beograda rezultatom 16:9.

Stari Grad, koji je u ovom meču sa klupe predvodio Branislav Jerković, prvi pogodak postigao je tek sredinom druge četvrtine, dok su Vukovi na drugoj strani do tada već sedam puta zatresli mrežu i nazirala se pobeda gostiju. U tim momentima Stari Grad je uspeo da se trgne, postigao je tri gola za tri minuta, ali je na poluvremenu razlika bila i dalje velika – 3:9.

Dobro su krenuli domaći u drugom poluvremenu i serijom od tri gola prišli su na 9:6. Redom su pogađali Mateo Giri, Uglješa Acković i Miloš Janjić. Veliki nalet prekinuli su Vukovi minut i po pre kraja treće četvrtine, ali je Acković još jednom bio precizan, na otvaranju četvrte četvrtine. Ipak, usledio je novi pad u igri, što su gosti iskoristili, stekli su pet golova prednosti i mirno su priveli meč kraju.

Kod Stago Grada su se sa po dva gola istakli Janjić i Acković sa po dva gola, dok se još pet igrača po jednom upisalo u listu strelaca.

Stari grad – NBG Vukovi 9:16 (0:4, 3:5, 3:1, 3:6)

STARI GRAD: Vujnić, Lazić, M. Janjić 2, Šarić, Živojinović 1, Vasić 1, Arsin, Giri 1, Acković 2, Marjanović, Blečić 1, A. Janjić 1, Slavković. Trener: Peković.

NBG VUKOVI: Vlhović, Vuković, Vitorović 2, Marković, Varkulja, Stefanović 3, Bućan 5, Manojlović, Šofranac 2, Urošević, Mihailović, Vukićević 4, Jovanović, Živković, Trener: Vasilevski