Vaterpolisti Starog Grada pretrpeli su poraz u Pančevu, pošto je u duelu 13. kola Prve A lige Srbije Mladost bila bolja rezultatom 12:10 (3:3, 3:3, 4:3, 2:1).

Stari Grad je odlično otvorio utakmicu i posle nešto više od pet minuta igre vodio je 3:0. Međutim, brzo se ta prednost istopila i na kraju prvog perioda rezultat je bio 3:3. Slično je bilo u drugoj četvrtini.

Dorćolci su se raspucali i posle četiri minuta igre ponovo su imali tri gola prednosti (6:3). Potom je usledio novi pad u igri, što je Mladost iskoristila i do kraja prvog poluvremena stigla je do novog izjednačenja (6:6).

Pančevci su potom nastavili seriju, poveli su 7:6 i preuzeli su kontrolu nad utakmicom, pošto su u nastavku vodili i sa 9:7. Međutim, Stari Grad je uzvratio i minut i 47 sekundi pre kraja trećeg dela meča izjednačio je na 9:9. Serija Mladosti od tri gola, krajem treće i početkom četvrte četvrtine, rešila je pobednika, pošto je Stari Grad u završnici uspeo samo da smanji na 12:10.

Najefikasniji u timu Starog Grada bili su Aleksandar Vasić i Uglješa Acković sa po tri gola, a isti učinak imao je igrač domaćih, Panajotović.

Ovo je treći poraz Staro Grada u drugom delu sezone, pošto su pre Mladosti slavili Bečej i Vukovi, dok je ekipa sa Dorćola trijumfovala u Kruševcu.

Mladost – Stari grad 12:10 (3:3, 3:3, 4:3, 2:1)

MLADOST:D. Trifunović, F. Trifunović, Antić, Dejanović , Tomić 1, Dostanić, Panajotović 3, Glavić 2, ilić 2, Milić 2, Prelić 1, Cebalović, Virijević, Baroš 1. Trener: Panajotović.

STARI GRAD: Vujanić, Lazić, M. Janjić 1, Šarić, Živojinović 1, Vasić 3, Arsin, Giri 1, Acković 3, Ganić 1, Blečić, A. Janjić, Slavković, Marjanović. Trener: Jerković.