Vaterpolisti Starog Grada pretrpeli su šesti poraz ove sezone u Prvoj A ligi Srbije, a četvrti u drugom delu sezone.

U 14. kolu na Dorćolu je bolja bila ekipa Beograda, koja je slavila sa sigurnih 19:12, te je Stari Grad sada peti na tabeli sa 22 boda.

Ekipa Branislava Jerkovića povela je na isteku prvog napada golom Luke Lazića, ali su potom usledila tri brza gola Beograda, koji do kraja nije ispuštao prednost. Raspoloženi su bili gosti, koji su već u prvom periodu poveli sa 7:3, uz dva gola iz peterca.

Druga četvrtina je donela još devet golova. Stari Grad je prilazio dva puta na „-3“, da bi potom Beograd stekao i pet golova razlike (10:5). Ipak, Stari Grad se potom probudio i serijom od 3:0, odnosno golovima Lazića i Ivana Živojinovića, stigao je na 10:8. Nisu domaći iskoristili taj nalet, pa se Beograd ponovo odvojio na početku drugog poluvremena, a u završnici trećeg perioda sa četiri vezana gola osigurao je pobedu pri rezultatu 16:9. U poslednjih osam minuta neizvesnosti nije bilo, pa je Beograd slavio rezultatom 19:12.

Najefikasniji kod pobednika bio je Senja Stjepanović sa pet golova, dok je kod Starog Grada isti učinak imao Nikola Blečić, a Luka Lazić, Mihajlo Savić, Vukašin Ganić i Ivan Živojinović su postigli po dva pogotka.

Stari grad – Beograd 12:19 (3:7, 5:4, 1:5, 3:3)

STARI GRAD: Vujnić, Lazić 2, Janić, Sarić 2, Ilić, Vasić, Arsin, Giri, Acković, Ganić 2, Blečić 4, Živojinović 2, Slavković, Marjanović 1. Trener: Jerković.

BEOGRAD: Uzelac, Beronja 1, Milićević 1, Žutić, Šuberić 2, Martinović 1, Kosić 3, Šuberić 2, Fuštić 2, Kojić 1,Šećerović, Vuksanović 1, Mitrović, Stjepanović 5. Trener: Milosavljević.