Članovi našeg kluba danas su zajedno sa trenerima prisustvovali manifestaciji „Jevremova ulica susreta“, kojom Gradska opština Stari grad obeležava slavu opštine Cveti, a tom prilikom mališanima sa naše opštine podeljeni su i vaučeri za školu plivanja i vaterpola!

Tradicionalno okupljanje komšija, prijatelja i posetioca Beograda ove godine održano je pod sloganom „Hajde da se sretnemo“, sa idejom da se pomogne udruženju NURDOR koje prikuplja novčana sredstva za izgradnju još jedne roditeljske kuće u Beogradu, gde borave roditelji i deca koja dolaze na lečenje u Beograd.

U okviru današnje manifestacije, na bini ispred Ustanove kulture „Parobrod“, održan je koncert dečijeg hora „Čarolija“ i Sergeja Ćetkovića, kao i nastup solistkinje Anđele Ninković i tria „Katarina Savić“.

Najmlađe posetioce zabavljali su žongleri i klovnovi, ali i lutke omiljenih „Patrolnih šapa“, koji su bili zaduženi za promociju reciklaže. Organizovane su i različite edukativne i zabavne radionice u Muzeju Vuka i Dositeja, kao i predstava za decu „Robin Hud“.