Vaterpolo klub Stari Grad u saradnji sa Opštinom Stari Grad, Vaterpolo klubom Dorćol i Sportskim centrom „Milan Gale Muškatirović“, organizuje i ove godine besplatnu školu plivanja i vaterpola za najmlađe stanovnike opštine Stari Grad, odnosno decu uzrasta od šest do petnaest godina.

Najmlađi građani ove Opštine imaće priliku da u okviru programa „Stari Grad misli na tebe“ nauče da plivaju, savladaju osnovne vaterpolo tehnike i potom nastave da treniraju sport za koji se opredele.

Stari Grad letnja skola plivanja i vaterpola

Treninzi se održavaju svakog radnog dana od 19 časova na otvorenom bazenu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“, a besplatna škola traje sve do 1. septembra.

Predsednik Opštine Stari Grad, Radoslav Marjanović, istakao je:

I ove godine, kao i prošle, veliki broj najmlađih Starograđana imaće priliku da svakog dana, od ponedeljka do petka od 19 časova, zajedno sa trenerima iz vaterpolo klubova Stari Grad i Dorćol, trenira, vežba, razvija zdrave stilove života i da ovaj letnji period iskoristi na najbolji mogući način – rekao je je Marjanović, dok je Marko Miličković iz Vaterpolo kluba Dorćol dodao:

Sada već tradicionalno, starogradska letnja školica plivanja i vaterpola. Prvi polaznici ove sezone su ovde, uredno treniraju i sam odziv dece je pokazatelj o uspešnosti projekta ovog leta.

Podsećamo, Stari Grad i Dorćol su prošle godine, u saradnji sa Opštinom Stari Grad, po prvi put pokrenuli besplatnu školu plivanja i vaterpola, a samo u prvih mesec dana obuku je prošlo više od 100 mališana.

Za više informacija javite se na broj telefona: 060 030 6363.