U četvrtom kolu Prve A lige Srbije, Stari Grad je na gostovanju odigrao nerešeno sa ekipom Bečeja 11:11. Kao i protiv Beograda u drugom kolu, ekipa Vladimira Markovića bila je u boljoj poziciji, ali je ispustila bodove, pa posle četiri odigrana kola ima po dva trijumfa i dva remija.

Gosti su dobro otvorili meč i posle osam minuta igre bilo je 5:2 za Stari Grad. Međutim, već do kraja prvog poluvremena Bečej je prišao na gol zaostatka (7:6), te je tako vratio neizvesnost u meč. Nije Markovićeva ekipa uspela da se rezultatski odvoji u nastavku, vodila se egal borba, pa su obe ekipe na kraju osvojile po bod.

Luka Čikovani je bio najefikasniji u timu Staro Grada sa tri gola, dok su Mihajlo Pavlović i Arsenije Mitrović dodali po dva.

U narednom kolu Stari Grad će ugostiti Mladost iz Pančeva, a pre toga će, 16. novembra, igrati protiv Šapca u osmini finala Kupa Srbije.

Bečej – Stari grad 11:11 (2:5, 4:2, 3:2, 2:2)

BEČEJ: Pantelić, Gribov, Sirotanović 1, Ićitović 1, Popov. Mesaroš 2, Kuprešak, F.Kovačev 1, U.Kovačev, Bošković 3, Pantić 1, Stanaćev 1, Rkman, Tucakov 1. Trener: Krstonošić.

STARI GRAD: Belopavlović, Popović 1, Milak, Stamatov 1, Pavlović 2, Ilić, Arsin. Kujović 1, Momčilović, Mitrović 2, Čikovani 3, Radić, Aleksić, Marjanović 1. Trener: Marković