U 13. kolu Prve A lige Srbije vaterpolisti Starog Grada pobedili su na Dorćolu Bečej sa 6:4. Ovim trijumfom ekipa Vladimira Markovića zadržala je treće mesto na tabeli sa bodom manje od Zemuna, odnosno dva manje od Taša.

Bečej je u tvrdom meču pružio odličan otpor i poveo je sredinom prvog perioda. Brzo su domaći izjednačili preko Arsenija Mitrovića, da bi sredinom druge četvrtine Pavle Radić i upravo Mitrović režirali preokret i doneli Starom Gradu vođstvo od 3:1. U samoj završnici prvog poluvremena Bečejci su smanjili zaostatak, te se sa rezultatom 3:2 u korist domaćih otišlo na odmor.

Stari Grad nije iskoristio peterac početkom drugog poluvremena, ali je posle nekoliko minuta Mihajlo Pavlović vratio dva gola prednosti. Nije se dugo čekalo na novi gol i na drugoj strani, a na otvaranju četvrtog perioda Bečej je došao do izjednačenja i tako uneo neizvesnost. Međutim, raspoloženi Pavlović je sa dva gola rešio pitanje pobednika i ostavio Stari Grad u trci za prvo mesto.

Stari grad – Bečej 6:4 (1:1, 2:1, 1:1, 2:1)

Bazen 25.maj MGM. Sudije: Klisura i Velkić. Isključenja: Stari grad 4, Bečej 5. Peterci: Stari grad 1 (0).

STARI GRAD: Belopavlović, Popović,Davit , Momčilović , Pavlović 3, Ilić, Arsin, Milak, Stanić, Mitrović 2, Čikvani , Radić 1, Cerović, Marjanović. Trener: Mijalkovski.

BEČEJ: Nekredin, Korovljev, Sirotanović 1, Ićitović, Popov, Mesaroš 1, Kuprešak, Kovačev, Kovačev, Bošković 1, Pantić, Stanaćev 1, Rkman , Tucakov. Trener Krstonošić