Do jubilarne, desete pobede u Prvoj A ligi Srbije, vaterpolisti Starog Grada došli su na gostovanju u Pančevu, gde su pobedili Mladost sa 14:9.

Klub sa Dorćola četiri kola pre rkaja ima bod manje od Zemuna, a dva od lidera na tabeli, ekipe Taša.

Stari Grad je bez većih problema i neizvesnosti stigao do novog trijumfa. U završnici prvog perioda gosti su prvi put imali osetniju prednost kada su poveli sa 5:2 i tu prednost su održavali do završnice prvog poluvremena. Mladost je iz peterca smanjila na 7:4, a potom u narednom napadu i do 7:5, koliko je bilo na poluvremenu.

U nastavku se igralo gol za gol sve do završnice, kada su gosti sa dva gola stigli do maksimalnih „+5“ (12:7), zatim je Arsenije Mitrović vezao dva gola i pri vođstvu od 14:7 sve je bilo rešeno.

Mladost – Stari grad 9:14 (2:5, 3:2, 2:5, 2:2)

MLADOST: Trifunović, Milinović 1, Milovanović 1, Glavić 1, Pejić 2, Vilin, Dončić, Dostanić, Baroš, Milić 4, Komatović, Trifunović, Milutinović, Baroš. Trener: Panajotović.

STARI GRAD: Belopavlović, Popović 1, Heidze 1, Momčilović, Pavlović 2, Ilić, Arsin, Kujović 2, Rađen 2, Mitrović 2, Stanić 2, Radić, Cerović, Marjanović 1. Trener: Mijalkovski.