Vaterpolisti Starog Grada nisu uspeli da naprave podvig i izbore plasman u Super ligu Srbije kroz baraž sa Proleterom, pošto su poraženi u obe utakmice. Najpre je u Zrenjaninu rezultat bio 14:3, dok je u rvanšu na Dorćolu Proleter slavio sa 11:9 i na taj način je izborio opstanak.

Zrenjaninci su u trećem minutu utakmice poveli sa 2:0, ali je Stari Grad do kraja prvog perioda, sa dva gola iz peterca, došao do izjednačenja. Gosti su ponovo došli do dva gola razlike, u završnici treće četvrtine su imali i „+3“ i prednost nisu ispuštali do kraja utakmice. Minut pre kraja Proleter je vodio 10:9, ali je Stari Grad propustio priliku da izbori nerešen rezultat, pa je u završnici primio još jedan gol, za konačnih 11:9.

Arsenije Mitrović je bio najefikasniji sa četiri gola, dok je Marjanović dodao tri.

Stari grad – Proleter 9:11 (2:2, 2:3, 1:2, 4:4)

Bazen 25. maj MGM. Sudije: Knežević i Velkić. Isključenja: Stari grad 7, Proleter 4. Peterci: Stari grad 3, Proleter 1.

STARI GRAD: Belopavlović, Popović, Milak, Momčilović, Ilić 1, Arsin, Kujović, Rađen, Mitrović 4, Ćikovani, Radić 1, Cerović, Marjanović 3. Trener Mijalkovski.

PROLETER: Šantalab, Čabrilo 5, Stojčić, Ljubenović, Rončević , Ilić 1, Mitrović 3, Konatar, Ćorić 1, Tomićević, Matković 1, Lalić, Ćirović, Petrović. Trener Brdarić.