Vaterpolisti Starog Grada poraženi su od Vojvodine rezultatom 12:11, u 1. kolu razigravanja za plasman od 4. do 6. mesta u grupi A. U ovoj grupi Vojvodina je sada lider sa šest bodova, Proleter ima utakmicu manje i četiri boda, a Stari Grad je i dalje na dva boda osvojena na startu takmičenja u duelu sa Zrenjanincima.

Novosađani su nedavno bili bolji od kluba sa Dorćola rezultatom 7:5, a podjednako neizvesno bilo je i u ovom susretu. Poveli su gosti iz Novog Sada početkom drugog perioda sa 4:1, ali se Stari Grad vratio i stigao na gol zaostatka (5:4) na poluvremenu. Beograđani su u nastavku stigli i do izjednačenja, da bi se Vojvodina probudila i serijom od tri gola u nizu došla do velikog vođstva. U poslednjih 30 sekundi trećeg perioda Gligorijević je sa dva gola vratio Stari Grad u igru. U poslednjih osam minuta se igralo gol za gol, Vojvodina je pet minuta pre kraja povela 12:10, a Šofranac je postavio konačnih 12:11.

Stari grad – Vojvodina 11:12 (1:3, 3:2, 4:4, 3:3)

BEOGRAD: Bazеn „Milan Galе Muškatirović“, Sudijе: Raković i Prlić. Isključеnja: Stari grad 10, Vojvodina 11. Pеtеrci: Stari grad 4 (4), Vojvodina 3 (2).

STARI GRAD: Vukadinović, Šofranac 3, Pantеlić, Marković 1, Ičagić, Bodiroga, Arsin, Gligorijеvić 4, Soldatović, Nеšić 2, Bolović, Radulović, Srеtković, Marjanović.

VOJVODINA: Pajković, Marić 2, Karalić, Janović, Tintor, Baštrica 1, M. Bošković 3, Radovanlija 2, Kalinić 2, Brеšćanski 1, L. Bošković, Vujković 1, Slijеpčеvić, Pеjić.