Do početka drugog dela sezone u Super ligi Srbije ostalo je još samo deset dana, a Stari Grad nastavak sezone, u kojem će se boriti za plasman od 7. do 12. mesta, dočekuje u izmenjenom sastavu.

Naime, tokom zimske pauze klub sa Dorćola pojačali su iskusni Radovan Latinović, Mateja Asanović, Nikola Nikolov i Matija Tonković, dok su Stari Grad napustili Boris Ičagić i Andreja Šofranac, kojima želimo sve najbolje u nastavku karijere.

Utakmice u grupi za plasman od 7. do 12. mesta igraju se od 17. februara do 13. aprila, a potom će dve najbolje plasirane ekipe iz te grupe igrati u doigravanju od 5. do 8. mesta, dok će preostale četiri ekipe igrati od 9. do 12. mesta i boriće se za opstanak u višem rangu takmičenja.

Radovan Latinović je rođen 1991. godine, ponikao je u Beogradu, ali je od 2006. bio najpre u mlađim kategorijama Jadrana iz Hereceg Novog, a potom je igrao i za prvi tim, sa kojim je osvojio više trofeja. U nastavku karijere je igrao i za Budvu i Nais.

Tri godine mlađi Nikola Nikolov je u prethodnim godinama nosio kapice Valisa, Vojvodine, Novog Beograda i Crvene zvezde, a u inostranstvu je nastupao za Kapošvar, Eks an Provans i Primorac. Odigrao je i veliki broj evropskih utakmica, pa će bez sumnje mnogo značiti mladom sastavu Starog Grada.

Mateja Asanović je takođe nosio kapicu Novog Beograda i Crvene zvezde, a u prethodnim godinama je branio boje rumunske Oradee, sa kojom je učestvovao i u evropskim takmičenjima.

Matija Tonković je karijeru gradio u Sparatku, Šapcu i NBG Vukovima, a od ove polu sezone će nositi kapicu Starog Grada.