U drugom kolu grupe za plasman od 7. do 12. mesta u Super ligi Srbije, vaterpolisti Starog Grada pobedili su Taš rezultatom 13:10. Klub sa Dorćola se tako na neki način revanširao Tašu, koji je u prvom delu sezone bio bolji u Kupu Srbije sa 13:8, ali još važnije, uvećao je bodovnu prednost u odnosu na ekipu Nikole Rađena. Valis je u grupi prvi sa 18 bodova, Proleter ima 13, Vojvodina devet, Nais osam, Stari Grad pet, a Taš jedan bod.

Posle izjednačene prve četvrtine, Stari Grad je u drugom periodu zaigrao bolje, kada je prvi put stekao dva gola prednosti. U nastavku je ekipa Zorana Mijalkovskog uspela da sačuva razliku, a u poslednjoj četvrtini da dođe i do nedostižnih „+3“.

Marko Bolović je sa četiri gola bio najefikasniji, a pratili su ga Mateja Asanović sa tri, odnosno Nikola Nikolov sa dva pogotka.

Za dve nedelje igraju se utakmice trećeg kola, a Stari Grad gostuje u Nišu.

Stari grad – Taš 13:10 (2:2, 5:3, 2:2, 4:3)

Sudije: Beljin i Šukić. Delegat Ragač. Isključenja: Stari grad 9, Taš 11. Peterci: Stari grad 5, Taš 1.

STARI GRAD: Balfanbajev, Asanović 3, Pantelić, Marković, Tonković 1, Latinović 1, Arsin 1, Gligorijević, Vojinović, Nešić 1, Bolović 4, Nikolov 2, Sretković, Marjanović. Trener Mijalkovski.

TAŠ: Cerović, M. Aleksandrov, Milićević 1, D. Aleksandrov, Stevović 3, Janošević 1, Barudžija, Mitrović 2, Kujović, Aleksić 1. Manić, Katon 1, Miljković, Milošević 1. Trener Rađen.