Vaterpolisti Starog Grada pretrpeli su poraz u utakmici trećeg kola grupe za plasman od 7. do 12. mesta Super lige Srbije, pošto su na gostovanju u Nišu izgubili od Naisa 16:13. Posle tri odigrana kola Stari Grad je na pretposlednjem mestu sa pet bodova, četiri više od Taša, a šest manje od Naisa.

Nišlije su odlično otvorile meč, pa je Petar Mitrović sa dva gola u prva dva minuta doneo vođstvo svojoj ekipi. Međutim, uspeo je Stari Grad brzo da uhvati priključak, pa je serijom od tri gola došao do preokreta i vođstva od 4:3. Goleada je nastavljena i u narednim minutima, pa je posle deset minuta igre bilo 7:5 za domaćina, koji je dva do tri gola prednosti održavao sve do kraja prvog poluvremena (10:7).

Otpor Starog Grada je slomljen u uvodnim minutima drugog poluvremena, kada je Nais nastavio seriju i poveo sa nedostižnih 13:7. Ekipa Zorana Mijalkovskog je prišla na 13:9 sredinom trećeg perioda, ali Nais nije dozvolio gostima da ozbiljnije ugroze prednost.

Milutin Pošmuga je sa pet golova bio najefikasniji na meču, dok je Mitrović postigao četiri, kao i na drugoj strani Marko Bolović.

Nais – Stari Grad 16:13 (4:4, 6:3, 4:3, 2:3)

Bazen SC „Čair“, Sudije Prlić i Anđelić, delegat Stefanović. Isključenja Nais 7, Stari grad 12. Peterci: Nais 1, Stari grad 1

NAIS:Lazić, Mitrović 4, Pošmuga 5, Ahmetov 2, Pejić, Vukićević 3, Zarkov, Ilić 1, Lazić, Mitrović, Šonginitov 1, Živadinović, Pavlović. Trener Luković.

STARI GRAD: Balfanbajev, Asanović 2, Pantelić, Marković 2, Tonković, Latinović, Arsin, Gligorijević 2, Nešić 1, Bolović 4, Nikolov 1, Sretković, Marinović 1. Trener Mijalkovski.